Girl Online serien av Zoe Sugg

 
 
Detta är en serie jag verkligen tycker om, den är perfekt om man vill ha något väldigt lätt och fluffigt att läsa. Läste de två första på två dagar och har tredje kvar att läsa. Jag vet att många inte tycker om dessa böcker och jag förstår deras resonemang, men samtidigt får man komma ihåg att böckerna vänder sig egentligen till tjejer i 14-15-års ålder. Zoe fick även en hel del kritik eftersom böckerna är skrivna av någon annan. Nu vet jag inte hur mycket av allt detta som stämmer och jag har inte all information med mig, men jag kan förstå att folk blir arga på grund av detta också. Oavsett vad så är innehållet i böckerna roligt, men samtidgt berör dem svåra ämnen som ångest och panikattacker, något som Zoe själv har och många som följer henne, inklusive mig själv drabbas även av detta. Jag vet inte om man ska säga att man lider av ångest och panikattacker eller om det låter fel? 
 
I alla fall, vad jag ville säga var att om man vill ha fluffiga böcker som inte kräver så mycket av en så är dessa perfekta och jag ser fram emot att läsa tredje delen relativt snart. 
 
Har ni läst dessa böckerna och om ni har gjort det, vad tyckte ni om dem?
To-Be-Read att läsa bok bokblogg bookblog books fluffigt girl online girl online going solo girl online on tour läsning lätt att läsa mysigt reading zoe sugg
1 kommentar
Emelie Karlsson

Har inte läst dessa, men har den första hemma! Jätte fina bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Elin Johanna Sköld