Book Haul I Februari

 
 
Jag har bara köpt fem böcker i februari! Minns inte när det hände senast! Och hittade bara två böcker på bokrean! Helt galet, brukar annars hitta runt tjugo böcker på bokrean! I alla fall så blev det de två första delarna i Elena Ferrantes Neapelserie på rean, har hört så mycket bra saker om denna serien och ser fram emot att läsa dem. Sen köpte jag även Hédi Frieds tre andra böcker så jag kan läsa dem när jag vill. Jag får se om det blir köpt några böcker i mars, ska flytta hemifrån (äntligen) och behöver spara pengar så vi får se helt enkelt. 
 
Vad har ni köpt för böcker i februari, om ni köpt några? 
2017 bok bokblogg book haul bookblog böcker elena ferrante hédi fried inköpta böcker
0 kommentarer

Månadens Wrap-Up I Februari

 
Det blev läst tre böcker i februari också, vilket jag tycker är helt okej nu när det är mycket med skolan. Jag fick läst Flickorna av Emma Cline, Frågor jag fått om Förintelsen av Hédi Fried och Ten Thousand Skies Above You av Claudia Gray. Jag tyckte väldigt mycket om alla tre böcker, dock hade jag svårt för Flickorna, det tog mig ett bra tag att ta mig igenom den. Jag vet inte helt vad det var som gjorde att detta blev den bok jag tyckte minst om, och då tyckte jag ändå att den var väldigt bra! Det var helt enkelt inte en bok som passade mig helt. 
 
Frågor jag fått om Förintelsen var en riktigt bra bok som jag definitivt tycker att alla ska läsa. Håller på med Skärvor av ett liv och har snart kommit halvvägs, så bör vara klar med den till helgen i alla fall. Hédi Fried har en vacker berättarröst och hon skriver på ett sätt som gör att man nästa får känslan av att man står bredvid henne genom alla händelser hon varit med om under kriget. Jag ser fram emot att läsa hennes andra böcker. 
 
Ten Thousand Skies Above You var hur bra som helst och jag älskar världen som Claudia Grey skapat! Ska försöka skriva en ordentlig bokrecension på den där jag fördjupar mina tankar om boken, så håll ut, det kommer!
 
Vad har ni fått läst i februari? 
2017 bok bokblogg böcker böcker jag läst i februari claudia gray emma cline hédi fried läsa läsning wrap-up
1 kommentar

En favoritförfattare

 
En av mina absoulta favoritförfattare är definitivt Morgan Matson. Jag tycker speciellt om att alla hennes böcker utspelar sig på sommare, när man har sommarlov. Hennes böcker berör flera olika områden, både olycker, döden och ensamhet, men även om hur man under en sommar faktisk kan växa otroligt mycket som person och att det egentligen inte tar så lång tid att förändra hur man är. Jag tycker om alla hennes böcker så otroligt mycket, men den jag tycker bäst om är nog hennes senaste, The Unexpected Everything, som jag läste i sommras. Älskade hela boken och slukade den på tre dagar har jag för mig. 
 
Den jag tyckte minst om och som jag tyckte var segast är faktiskt Amy & Rogers Epic Detour. Den var bara väldigt seg och det tog ett bra tag för mig att helt komma in i boken. Second Chanse Summer grät jag flera gånger till och Since You've Been Gone var en mysig och härlig bok som jag både skrattade och grät till. Visst det gör jag med alla Morgan Matsons böcker, de är bara så perfekta för sommaren, när man vill ha det där fluffiga och härliga, inte så mycket fantasy och mörkhet. 
 
Har ni läst någon av Morgan Matsons böcker, och i så fall, vad tyckte ni om dem? 
2017 att läsa bok bokblogg böcker läsa läsning morgan matson since you've been gone the unexpected everything
2 kommentarer