Fantastiska vidunder och var man hittar dem

 
 
I lördags hade jag kalas och firade att jag fyllde 25 år den nionde januari, och som vanligt när man fyller år så får man lite presenter. Jag fick manuset till J.K. Rowlings nya film "Fantastic Beasts and Where to Find Them" och jag är helt kär i den. Den är så otroligt fin och jag älskar att det är en nifflare på framsidan av boken. Sen fick jag även lite andra Harry Potter-relaterade saker av min pojkvän. Fick ett Deathly Hallows halsband och Bertie Botts Every Flavor Beans, och det är verkligen alla smaker! Fick tag i en som smakade gräs och en som smakade kanel. Var sådär lagom gott om jag ska vara ärlig. 
 
Jag längtar så efter att Fantastic Beasts kommer på Blu-Ray så att jag kan titta på den igen och igen och igen och igen. Såg den två gånger på bio och hade lätt kunnat se den flera gånger till. Ser fram emot de resterande filmerna och vad som kommer hända i dem. Är så taggad!
 
Har ni sett filmen, och i så fall, vad tyckte ni om den? 
2017 att läsa bertie botts bok bokblogg bookblog books böcker deathly hallows fantastiska vidunder och var man hittar dem harry potter läsning manus newt scamander reading screenplay
1 kommentar
Emelie Karlsson

Såg filmen igår och vart kanske inte så jätte imponerad! Men framsidan på boken // eller manuset // är verkligen jätte fint!

Svar: Det var ju definitivt inte den mest fartfyllda filmen, men man märker att det är första och att den börjar bygga upp till något stort. Är helt kär i framsidan på boken, de har verkligen ansträngt sig för att göra en fin bok!
Elin Johanna Sköld