En favoritförfattare

 
En av mina absoulta favoritförfattare är definitivt Morgan Matson. Jag tycker speciellt om att alla hennes böcker utspelar sig på sommare, när man har sommarlov. Hennes böcker berör flera olika områden, både olycker, döden och ensamhet, men även om hur man under en sommar faktisk kan växa otroligt mycket som person och att det egentligen inte tar så lång tid att förändra hur man är. Jag tycker om alla hennes böcker så otroligt mycket, men den jag tycker bäst om är nog hennes senaste, The Unexpected Everything, som jag läste i sommras. Älskade hela boken och slukade den på tre dagar har jag för mig. 
 
Den jag tyckte minst om och som jag tyckte var segast är faktiskt Amy & Rogers Epic Detour. Den var bara väldigt seg och det tog ett bra tag för mig att helt komma in i boken. Second Chanse Summer grät jag flera gånger till och Since You've Been Gone var en mysig och härlig bok som jag både skrattade och grät till. Visst det gör jag med alla Morgan Matsons böcker, de är bara så perfekta för sommaren, när man vill ha det där fluffiga och härliga, inte så mycket fantasy och mörkhet. 
 
Har ni läst någon av Morgan Matsons böcker, och i så fall, vad tyckte ni om dem? 
2017 att läsa bok bokblogg böcker läsa läsning morgan matson since you've been gone the unexpected everything
2 kommentarer
Emelie

Fick ett ryck för någon vecka sedan och läste de tre jag inte hade läst ut på 4 dagar haha. Hade redan läst Second Chance Summer och den är överlägset min favorit!

Svar: Den är underbar, läste den förra sommaren och jag slukade den på en dag i princip! Morgan Matson vet verkligen hur man skriver bra sommarböcker!
Elin Johanna Sköld

Hemma Hos Felicia

Jag läste Since you've been gone i förra året, älskade den! Vill läsa flera böcker av henne, the unexpected everything verkar vara bra! :)

Svar: Det tycker jag absolut du ska göra! Jag rekommenderar alla hennes böcker, men Amy och Roger's Epic Detour kan vara väldigt seg, det tyckte i alla fall jag. The Unexpected Everything är jättebra, älskade den! :)
Elin Johanna Sköld