Böcker jag vill läsa i januari

 
Det var ett tag sedan man skrev här, men detta året ska jag bli mycket bättre! Jag har en hel del tankar och idéer kring vad jag vill skriva om och hur jag vill utveckla bloggen. Tanken är att det ska komma ett blogginlägg i veckan och att det ska vara allt från TBR:s till diskussionsinlägg. Jag vill att det finns variation på bloggen. Har ni några tips på saker jag kan skriva om så lämna gärna en kommentar!
 
Förra året var inget starkt år när det gällde läsning, jag läste 27 böcker, vilket ändå är bra, men när jag de senaste åren läst mellan 50-70 böcker så känns 27 som ett misslyckande. I år har jag satt som mål att läsa 50 böcker, det är knappt en bok i veckan och läser jag lite varje dag så borde det inte vara omöjligt. 
 
Nu i januari har jag fyra böcker jag vill läsa, två contemporary och två fantasy. Den första boken jag vill läsa är The Last Wish av Adrezej Sapkowski, detta är slags introduktionsbok till The Witcher (allt jag vet om denna är att det är en bok som blivit till ett datorspel och både min sambo och en av mina bästa vänner har läst den och gillar spelet). Utöver denna vill jag definitivt hinna med The Hate U Give av Angie Thomas eftersom detta var en av 2017 års mest omtalade böcker bland mina sociala medier. Sen skulle jag även vilja läsa The Crowns Game av Evelyn Skye och Wilde Like Me av Louise Pentland. 
 
Alla böcker jag valt denna månaden är böcker som jag har varit intresserad av att läsa länge och som fångar mitt öga med jämna mellanrum när jag tittar på bokhyllorna. Jag har som mål att läsa minst 30 minuter per dag och jag tror att om jag gör det och är koncist med det så kommer jag klara av att läsa dessa fyra böcker utan problem. 
 
Vad läser ni nu i januari eller vad vill ni läsa? Har ni fått någon bok i julklapp som ni vill dyka ner i? Lämna en kommentar och ge mig tips på fler intressanta böcker!
2018 Angie Thomas Evelyn Skye Louise Pentlad To-Be-Read andrzej sapkowski att läsa bok bokblogg boknörd bookblog books böcker böcker jag vill läsa januari läsa läsning
1 kommentar