Tag: Book Blogger Confessions

Jag kände att det kunde vara kul att göra lite tags ibland och svara på lite random bokfrågor, eftersom det kan vara intressant att veta vad jag tycker och tänker om böcker. Så den första tagen jag tänker göra har jag hittat på en engelsk blogg men jag vet inte var den kommer ifrån ursprungligen eller vem som skapat den. 
 
Which book most recently did you not finish?

The Beauty of Darkness av Mary E. Pearson. Började läsa den i augusti 2016 och har fortfarande inte läst ut den, just nu känns det inte alls som att jag kommer göra det, vilket jag egentligen vill.


Which book is your guilty pleasure?

Jag tror nog att min guilty pleasure bok är tre stycken, men Girl Online serien av Zoe Sugg. Jag tycker om den och tycker det är en lagom serie där man lätt kan lista ut vad som kommer hända och man behöver inte anstränga sig så mycket för att läsa dem.


Which book do you love to hate?

Oj, en bok jag älskar att hata, hmm. Vet inte om jag direkt har någon så, men om jag skulle välja något så skulle det nog vara böcker i stil med Fifty Shades. Försökte läsa den, men det var inte för mig och jag fastnar inte för sådana böcker.


Which book would you throw into the sea?

Allegiant.


Which book have you read the most?

Harry Potter och De Vises Sten samt The Fault In Our Stars.


Which book would you hate to receive as a present?

Hmm, jag vet inte, alla som köper böcker till mig brukar veta vad jag gillar och för det mesta frågar de mig vad jag vill ha.


Which book could you not live without?

Harry Potter-serien, Six of Crows, Crooked Kingdom, The Bronze Horseman-trilogin och det finns så många fler, men om jag måste välja så dessa.


Which book made you the angriest?

Jag tror det är Allegiant, eller ja hela Divergent-serien egentligen. Den hade stor potential, men det gick inte så bra och jag störde mig mest på Tris hela tiden.


Which book made you cry the most?

The Fault In Our Stars och Me Before You, satt och storgrät när jag läste dessa och mamma undrade vad det var med mig.


Which book cover do you hate the most?

Filmomslag, när de tvunget ska släppa boken igen med det fula filmomslaget! Eller när de använder människor men det bara ser konstigt ut. Jag är för att använda människor på omslag till böcker, men det bör göras snyggt. 

2017 bokblogg boktag bookblog booktag bästa böckerna 2016 frågor om böcker läsning
0 kommentarer