Bästa böckerna från 2016

 
När man läst nästan 50 böcker under ett år är det svårt att välja ut sina favoriter, men jag har tio stycken som jag fortfarande kommer ihåg och som jag ofta tänker på fortfarande. 2016 var inte mitt bästa läsår även om jag läste 49 böcker, vilket jag är stolt över. Jag hade en svacka efter sommaren och jag kom aldrig riktigt över den, men man måste ha svackor för att sedan komma igen. Dessa tio böcker jag känner är mina favoriter har ingen direkt ordning utan alla var i princip lika bra och jag älskade dem verkligen så otroligt mycket. 
 
Bästa böckerna från 2016
 
- The Unexpected Everything av Morgan Matson
- The Wrath & The Dawn av Renée Ahdieh
- The Winners Kiss av Marie Rutkoski
- Falling Kingdoms av Morgan Rhodes
- The Final Empire av Brandon Sanderson
- Empire of Storms av Sarah J. Maas
- Me Before You av Jojo Moyes
- Salt to the Sea av Ruta Sepetys
- A Court of Mist and Fury av Sarah J. Maas
- The Raven Boys av Maggie Stiefvater (läst som e-bok och därav ej med på bilden)
 
Om jag måste välja någon av dessa böcker som min absoluta favorit för 2016 så måste det vara A Court of Mist and Fury av Sarah J. Maas. Den boken är utöver allt som jag läst detta året och har ni inte läst den serien så rekommenderar jag starkt att ni gör det. Bara att ens försöka förklara boken är svår för jag vill bara skrika ut hur mycket jag älskar den, trycka den i händerna på alla som vill läsa något och sedan sitta och vänta på att de läst ut den så vi kan prata om den! Det är andra boken i serien och jag ser verkligen fram emot trean som kommer i maj i år. 
books brandon sanderson bästa böckerna 2016 böcker favoriter författare jojo moyes läsning marie rutkoski morgan matson morgan rhodes reading renée ahdieh ruta sepetys sarah j maas
0 kommentarer