Böcker jag vill läsa i februari

 
 
 
Jag har fyra böcker jag vill försöka hinna läsa i februari. Två av dem är rätt korta, och tre av dem är till och med på svenska så jag hoppas att det kommer gå. Har otroligt mycket i skolan att läsa nu, men planerar jag bara rätt ska det nog inte vara några problem med att få läst dessa böckerna. Har redan börjat med en och den kommer jag nog till och med att läsa ut idag. 
 
Vad har ni tänkt läsa i februari? Någon bok som ni känner att ni definitivt måste få läst denna månaden? 
 
2017 att läsa bok bokblogg böcker jag vill läsa februari must read
1 kommentar
Emelie Karlsson

Oooh hoppas du tycker om Ten Thousand Skies Above You, det är nog nästan min favorit i serien! Böcker jag bara måste läsa den här månaden är nog A Discovery of Witches och någon Agatha Christie. Kanske även Jackaby - annars har jag faktiskt inget MÅSTE på min tbr just nu. Har redan läst igenom 3 Morgan Matson böcker, Extremely Loud and Incredibly Close och And Then There Were None den här månaden!

Svar: Hoppas det med, älskade första delen och jag vill verkligen dyka ner i den världen igen! Oohh, har hört bra saker om A Discovery of Witches, den verkar bra och väldigt intressant. Morgan Matson skriver väldigt bra och lätta böcker, har läst alla böcker hon skrivit och hoppas så att det kommer en ny till sommaren, hon är verkligen min sommarförfattare. Önskar jag hade hunnit läsa mer, men skolan tar upp sjukt mycket tid just nu :/
Elin Johanna Sköld